O romanu Nemirni srci

1

Roman je lahkotna ljubezenska zgodba z elementi erotičnega ter subtilnimi enigmatičnimi elementi kriminalnega romana. V ljubezensko zgodbo so vpete aktualne teme, kot so ugrabitve otrok, družinsko nasilje – psihično in fizično, kriminalne dejavnosti združb, posvojitev otroka, zdravljenje s konopljo, homeopatijo in drugimi alternativnimi načini zdravljenja.

Skozi zgodbo predstavljeno v romanu, spoznavamo različne tipe ljubezni: »Philia« ali prijateljska ljubezen med Diano in Andreo, ter Danielom in Nathanom, »Storge« ali družinska ljubezen, ki se kaže v Dianini ljubezni do Timoteja in ljubezni do Andreinih staršev, ter »Eros« ali erotična ljubezen in »Ludus« ali najstniška zaljubljenost (sem spadajo spogledovanje, draženje, evforični občutki, metuljčki v trebuhu …), ki jo čutita glavna protagonista drug do drugega…

Roman Nemirni srci je nastal iz preproste potrebe, po podelitvi upanja o resnični ljubezni. O  pristni ljubezni, o kateri sanjamo, jo čutimo v svoji biti, v svoji duši, še predno vzklije in vzcveti, nas prepoji s svojo omamno aromo; še predno jo srečamo, jo poznamo. Vse dokler duši ne trčita v koketnem tangu čutenja in druga v drugi prepoznata svojo dušo dvojčico.

cropped-logo-rdec.png

7

Diana Bajd je mlada na videz močna samostojna ženska z ogromno voljo do življenja, ustvarjanja in z izrazitim šestim čutom. Sama vodi manjši konjeniški ranč, na katerega pride mlad uspešen poslovnež, Gabriel Daniel Méndez García. Moški, ki za bliščem in menedžerskimi uspehi pred svetom skriva svojo pravo podobo.

Njegov prihod v Diani povzroči vihar neznanih občutkov, ki njeno stisko in dvome le še povečajo. Ali bo sposobna pustiti  za sabo kruto preteklost in stopiti iz očetove sence, ki jo vleče v psihični prepad?

Ali bosta uspela brez strahu stopiti svoji usodi naproti in se rešiti spon ljubezenskih razočaranj in bolečine?

Facebook Alicia P. Author: https://www.facebook.com/AliciaP.Author/

NEMIRNI SRCI ovitek ok tisk